top of page

  אסטרטגיה פרסומית:

אנו בחרנו לעשות את הפרויקט שלנו על "חרם חברתי" כדי להעלות את המודעות לנושא בקרב בני הנוער, כדי שיבינו מהם השלכותיו של החרם על הילדים שעוברים אותו.

כיום רבים מבני הנוער חושבים שמי שגורם לחרם החברתי הוא בעל כוח "המנהיג" ורוב בני הנוער הולכים אחריו שולל "ומחקים" את התנהגותו.

בחרנו בשילוב של 2 אסטרטגיות הבאות:

 

  1. העלאה למודעות-כאשר הנושא, הרעיון שלנו לא מוכרים לציבור, או שלא יודעים מה      היתרונות שלו 

שינוי תדמית אם יש לנושא או לעמותה שלנו תדמית שלילית ואנחנו ורוצים לעשות שינוי

לפי הסקר שעשינו בנושא החרם החברתי, רוב העונים על הסקר ( 51.4% )חושבים שאין מספיק מודעות לחרם חברתי.

בבתי הספר אין מספיק שיחות המדברות על חרם, ההשפעות של החרם על הילד המוחרם, והנזקים שהוא יכול לגרום.

אנו רוצות להעלות בפרויקט שלנו את עניין החוסר המודעות שיש במערכות החינוך בנושא, ולגרום לכך שיכניסו לתכנית הלימודים הרצאות ושיעורים על הנושא, שאולי יוכלו לפתור את בעיית החרמות בבתי הספר. 

 

 

 

 

  1. שכנוע- שינוי דפוס החשיבה וההתנהגות. מטרת הפרויקט שלנו היא לשנות את דפוס ההתנהגות של מערכת החינוך כלפי הנושא.

מערכת החינוך לא מספיק מטפלת בילדים המוחרמים, ובסופו של דבר המוחרמים לא מרגישים בנוח לגשת למורים או היועצת, מכיוון שבבתי הספר אין מספיק מודעות לנושא, המוחרמים לא יודעים מה לעשות במצב כזה ולמי לפנות.

בסרט אנו צריכים לשכנע את מערכת החינוך להכניס שיעורים במערכת שידברו על החרם ועל הנזק שזה עושה למוחרמים, שיסבירו להם שבמקרה כזה יש לילדים תמיד למי לפנות והם לא צריכים להסתיר את המצב מאף אחד שיכול לסייע למצבם, ובעקבות ההתערבות של מערכות החינוך בנושא, הילדים המחרימים יבינו שלהחרים מישהו זה דבר רציני ושלא צריך להחרים, להשפיל ולבזות מישהו שרק "לא נראה להם בעין

 

 

 

bottom of page